Izrada web stranica

Atraktivan web dizajn, izvrsno korisničko iskustvo (user experience), brzina učitavanja web stranica i još puno detalja o kojima vodimo računa pri izradi rezultat su akumuliranog znanja i vještina našeg tima.

Ipak, dosadašnje nam je iskustvo pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni, bez obzira na složenost projekta.

Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i podijelimo zadatke.

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada.

Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

Ideje za izradu privlačne naslovnice web stranice

Vas molimo da za ovaj projektni sastanak pripremite sljedeće:

Jasan cilj
Sadržaj web stranice
Ciljanu populaciju odnosno publiku kojoj se obraćate
Potrebne funkcionalnosti web stranice i aplikacije
Sva potencijalna pitanja oko procesa ili bilo kojeg područja iz ponude
Vaše želje i prijedloge oko dizajna s potencijalnim primjerima web stranica koje smatrate referentnima iz bilo kojeg razloga